Beylikdüzü Voleybol Ligi’nde takımlarımız kupa ve madalyalarına kavuştular.

Beylikdüzü Voleybol Ligi 2023 sezonunda, Yıldız Kızlar Süper Liginde iki takım ile, Yıldız Kızlar Gelişim Liginde 1 Takım, Küçük Kızlar Süper Liginde 1 Takım, Küçük Kızlar Gelişim liginde 2 takım ve Midi Kızlar Süper liginde 1 takım olmak üzere, 7 takım ile katıldığımız turnuvada bütün takımlarımız ilk 4’e girmiştir. Bütün sporcularımızı başarılarından dolayı kutlar, önümüzdeki sezonda başarılar dileriz.

Voleybol Şube Yönetimi

Beylikdüzü Voleybol Ligi 2023 sezonu 06.06.2023 tarihinde Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde yapılan Ödül Töreni ile sona erdi.

Beylikdüzü ilçesinde İstanbul’daki resmi liglerde mücadele eden 10 kulüpten, toplam 6 kategori de 34 takımın yaklaşık beş hafradır devam eden önümüzdeki sezonun yaş gruplarında mücadele ettiği, toplam 87 müsabakanın gerçekleştiği Beylikdüzü Voleybol Ligi 2023 sezonu 06.06.2023 tarihinde Beylikdüzü Spor Kompleksinde gerçekleşen çok güzel bir ödül töreni ile sona erdi.

Turnuvanın başından sonuna kadar bizlere destek olan Beylikdüzü Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz sayın Fatih GÜVEN’e ve ekibine, organizasyonumuzda görev alan ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ederiz.

BEYLİKDÜZÜ VOLEYBOL LİGİ 2023 ÖDÜL SIRALAMASI

MİDİ KIZLAR GELİŞİM LİGİ ÖDÜL SIRALAMASI

1. Smaç (B) Spor Kulübü

2. İstanbul Efendileri Spor Kulübü

3. Smaç (A) Spor Kulübü

4. Beylikdüzü Ulus Spor Kulübü

KÜÇÜK KIZLAR GELİŞİM LİGİ ÖDÜL SIRALAMASI

1. Bizimkent (A) Spor Kulübü

2. Merve Darbeler Spor Kulübü

3. Beykent Voleybol Spor Kulübü

4. Bizimkent (B) Spor Kulübü

YILDIZ KIZLAR GELİŞİM LİGİ ÖDÜL SIRALAMASI

1. Smaç Spor Kulübü

2. Beykent Voleybol Spor Kulübü

3. Bizimkent Spor kulübü

4. İstanbul Efendileri Spor Kulübü

MİDİ KIZLAR SÜPER LİGİ ÖDÜL SIRALAMASI

  1. Bizimkent Spor Kulübü
  2. Merve Darbeler (A) Spor Kulübü
  3. Merve Darbeler (B) Spor Kulübü
  4. Genç Kolej Spor Kulübü

KÜÇÜK KIZLAR SÜPER LİGİ ÖDÜL SIRALAMASI

1. Beylikdüzü Ulus Spor Kulübü

2. Bizimkent Spor Kulübü

3. Smaç Spor Kulübü

4. Avrupa Voleybol Spor Kulübü

YILDIZ KIZLAR SÜPER LİGİ ÖDÜL SIRALAMASI

1. Bizimkent (A) Spor Kulübü

2. Bizimkent (B) Spor Kulübü

3. Smaç Spor Kulübü

4. Beylikdüzü Ulus Spor Kulübü

Turnuva Fotoğrafları                                                                                                               

Beylikdüzü Voleybol Ligi’nde son iki maç kaldı.

Beylikdüzü İlçesinde bu sene ikincisini düzenlenen Beylikdüzü Voleybol Ligi, toplamda Beylikdüzü İlçesinden 10 kulüp ile 3 kategori ve 2 seviye de toplam 34 takımın yarıştığı, önümüzdeki sezon için oluşacak yaş grupları turnuva müsabakalarında son iki maç ve ödül töreni ile sona erecek.

06.06.2023 tarihinde Salı günü Beylikdüzü Spor Kompleksi Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan müsabakalar;

17.00 : KKSL Kategorisi, Bizimkent – Beylikdüzü Ulus

18.00 : YKSL Kategorisi, Smaç – Avrupa Voleybol (A)

Takımları arasında oynanacak olup müsabakalar sonunda toplam 24 takım için saat 19.30’da ödül seremonisi düzenlenecektir.

Katılan tüm takımlarımıza teşekkür eder, tüm sporcularımızın başarılarının devamını dileriz.

Voleybol Şube Yönetimi

Bizimkent Spor Kulübü Minik – A takımımız, sayı averajı ile İstanbul Avrupa 3. sü oldu.

İstanbul Avrupa Yakası Mini Voleybol Turnuvası, dün oynanan müsabakalar ile sona erdi. İlk üçe giren takımların gösterdiği mücadele gerçekten görülmeye değerdi. Toplam 159 takımın katıldığı ve sadece ilk üç takımın kaldığı müsabakalarda bütün takımlar birbirlerini 2-1 yenerek üç takımın puanları, set averajları aynı oldu. İlk üç sıralamasını ve lig şampiyonunu, alınan ve verilen sayılar belirledi.

İstanbul Set Takımı; 113 aldığı sayı , 110 verdiği sayı ile şampiyon,

Atakent Gençlik Takımı; 109 aldığı sayı, 107 verdiği sayı ile ikinci,

Bizimkent Spor Takımı; 120 aldığı sayı, 125 verdiğ sayı ile üçüncü oldu.

Tüm takımlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Takımımızın gösterdiği performanstan dolayı sporcularımıza ayrıca teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Voleybol Şube Yönetimi

Minik – A Takımımız, İstanbul Mini Voleybol Ligi Avrupa müsabakalarında son 3 takım arasına girdi.

Minik – A Takımımız, 03.06.2023 tarihinde, saat 17.00’da Bahçelievler Voleybol takımını 2-0’lık skorla geçerek son 6 takım arasında yerini alırken, günün ikinci müsabakasında son 3’e girme müsabakasında Silivri Çağrıbey takımı ile karşılaştı. Karşılaşmada üstün bir oyun ile 2-0 kazanan takımımız İstanbul Avrupa Mini Voleybol Ligi’nde ilk üç takım arasına girmeyi başardı.

Takımımızı, sporcularımızı, destek olan taraftarlarımızı ve teknik ekibimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Voleybol Şube Yönetimi

Beylikdüzü İlçe MEM tarafından organize edilen İlkokullar Arası Mini Voleybol Turnuvası Şampiyonu, Bizimkent İlkokulu.

Beylikdüzü ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İlkokullar Arası Mini Voleybol Turnuvası, 31 Mayıs 2023 tarihinde Fatma Şensoy İlkokulu Spor Salonu’nda başladı. Turnuva da Bizimkent İlkokulu Mini Voleybol Takımı, ilk gün sonunda iki rakibini de 2-0 yenerek yoluna devam ederken 01.06.2023 tarihinde oynadığı ikinci günün ilk maçında Büyükşehir ilkokulunu yenerek son maçına gelirken son müsabaka da Fatma Şensoy İlkokulu müsabakasında çok çekişmeli geçen maçta kaybetmesine rağmen set averajı ile İlçe Şampiyonu oldular.

Bütün sporcuları gösterdikleri üstün gayret ve performanslarından dolayı tebrik ederiz. Bizimkent İlkokulu öğrencilerini ve teknik ekibini başarılarından dolayı kutlarız.

Turnuva Sıralaması

  1. Bizimkent İlkokulu
  2. Fatma Şensoy İlkokulu
  3. Bahçeşehir Koleji
  4. Büyükşehir İlkokulu
  5. Bilnet koleji

Voleybol Şube Yönetimi

Minik – A Takımımız, İstanbul Mini Voleybol Ligi Avrupa müsabakalarında son 12 takım arasına girdi.

Bizimkent Spor Kulübü Minik – A takımımız son 48 turundaki rakibini yenerek bir üst tur olan son 24 turuna kaldıktan sonra buradaki Merve Darbeler Spor Kulübü takımını da 2-0 yendikten sonra son 12 arasına kalarak büyük bir başarı ile hedeflerine doğru ilerliyor. Tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Voleybol Şube Yönetimi

İstanbul Avrupa Mini Voleybol Grup Müsabakaları sonunda üç takımımız ilk ikiye girerek bir üst tura çıktı.

2022-2023 sezonu İstanbul Avrupa Mini Voleybol Turnuvasında, 24 grupta oynanan müsabakalara kulübümüz 6 takım ile katılarak grup müsabakalarını tamamladılar. Oynadıkları müsabakalar sonunda Bizimkent – A, Bizimken – B ve Bizimkent – C takımlarımız gruplarındaki önemli takımları geri de bırakarak ilk iki girdi ve neticesinde eleme turu olan 48 takım arasında yerini bularak müsabakalarına devam ediyor. Tüm sporcularımıza ve teknik ekibimize başarılar dileriz.

Voleybol Şube Yönetimi

Küçük – A Takımımız, İstanbul Ligi 3. bölge final grubu müsabakasında Beylikdüzü Ulus SK. yenerek 3. oldu.

Ağustos ayı itibari ile başlayan antrenman programının devamında müsabaka programları ile birlikte geçen yoğun maç temposu sezonun son İstanbul Ligi 3. bölge Final grubunun son maçına çıktı. Küçük -A takımımız, Osman Solakoğlu Spor Salonu’nda Beylikdüzü Ulus Spor Kulübü takımı ile karşı karşıya geldi.

Bilindiği, grubun ilk müsabakasını almasından sonra önemli olan Ünsped ve İBB takımlarını pasörlerinin sakatlığının olması sebebiyle eksikliği yüzünden 3-2 kaybeden takımımız, Yeni Yapı spor kulübünü 3-1 geçerek 3.lük için son maçına çıktı.

Beylikdüzü Ulus spor kulübü sporcularının da üstün voleybol sayesinde, güzel bir müsabaka olan maç ta takımımız ilk sete geriden gelmesine rağmen 26-24 alarak oyuna ağırlığını vermesini bildi. Diğer iki sette de ağırlığını koyarak etkili bir oyun ile maçı 3-0 kazanan takımımız, İstanbul Ligi 3. Bölge 3.sü olarak kupa madalya kazanarak bizleri mutlu ettiler.

Hem takımımızı ve sporcularımız hem de teknik heyetimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Voleybol şube Yönetimi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun.

Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 19 mayıs 1919 yılında Samsun’a gelmesiyle başlayan kurtuluş mücadelesinin 104. yılını kutladığımız bu güzel gün de, “Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” düsturu ile başlattığı bu özel bayramı hem Atatürk’ü anma hem de Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlamanın verdiği heyecanla, çoşkuyla kutluyoruz. Bayramımız kutlu olsun.

Voleybol şube Yönetimi

Küçük – A Takımımız, İstanbul Ligi 3. bölge final grubu ilk müsabakasında Bahçelievler Voleybol Kulübü’nü 3-‘lık güzel bir galibiyet ile sahadan ayrıldı.

İstanbul Ligi 3. Bölge grubundan lider olarak 3. bölge Finaline kalan Küçük – A takımımız, 19.04.2023 tarihinde Osman Solakoğlu Spor Salonu’nda Bahçelievler Voleybol kulübü ile oynadığı final grubunun ilk maçında 3-1’lik skor ile galip ayrılmasını bildi.

Takımımız, ilk sette başabaş giden mücadelenin sonlarında bireysel hataların çok fazla yapmasıyla kaybeden takımımız, diğer setlerde oyuna ağırlığını koyarak müsabakadan 3-1 ile galibiyet aldı. Sporcularımızı, teknik ekibimizi ve rakip takımımızı gösterdikleri güzel performanstan dolayı tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.

Voleybol Şube Yönetimi

Datça 9. Voleybol Gelişim Kampı kayıtlarımız devam ediyor. Sen de bize katılmayı unutma.

DEĞERLİ VELİLERİMİZ

📍 2022-2023 sezonu DATÇA 9. Voleybol Gelişim Kampımız, Palm Bay Beach Hotel’de, 09/06/2023-14/06/2023 tarihleri arasında 5 gece 6 gün olarak gerçekleşecektir.

📍 Katılım ücreti 7500 TL
📍 ÖDEME: 10 Nisan 2500 TL – 10 Mayıs 2500 TL – 5 Haziran 2500 TL 3 taksit şeklinde olacaktır.
📍 Ulaşım dahildir.
📍 08 haziran akşam 10.30 hareket
📍 09 haziran otele giriş
📍14 haziran saat 16.00da hotel den ayrılış
📍17.15. Marmaris çevre gezisi ve yemek
📍19.30 Marmaris’ten ayrılış .
📍15 haziran sabah 07.00 da İstanbul’a varış.

Voleybol Gelişim Kamplarımız da sporcularımız, voleybol çalışmalarının yanı sıra bireysel olarak sosyalleşme, takım olgusunda uyum sağlama, kendi bireysel ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde hareket etme, teknolojiden uzaklaşarak arkadaşları ile doyasıya eğlence, paylaşma, deniz, havuz, gezi gibi etkinlikler ile hayata hazırlanması hedeflenmektedir. Başarıya giden Yol da! Sende kamp için katıl bize!!!

Midi – B Takımımız, İstanbul Ligi 3. bölge son müsabakasında 3-0lık güzel bir galibiyet ile ayrıldı.

İstanbul Ligi 3. Bölge müsabakalarında yarışan Midi-B takımımız, grubundaki 3 puanı güzel bir oyun ile 17.04.2023 tarihinde Osman Solakoğlu Spor Salonu’ndaki müsabakada Smaç -B takımını yenerek aldı. Gelişimleri çok güzel devam eden takımımızın bu galibiyeti herkesi çok memnun etti ve sporcularımız ve teknik ekibimiz çalışmalarının karşılığını bu sonuç ile alarak ileriye dönük çalışmalarına hız verdi. Başarılarından dolayı sporcularımızı, teknik ekibimizi ve bizlere inanan velilerimizi kutlarız. Başarılarının devamını dileriz.

Voleybol Şube Yönetimi

Müsabaka Fotoğrafları

Müsabaka Videoları

Yıldız Kız takımımız, Tekirdağ’daki düzenlenen Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile grubu 3. tamamlıyor ve turnuvaya veda ediyor.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Grup müsabakalarında takımımız, oynadığı 4 müsabakadan Edirne ve Kırklareli takımlarını yenerken, Tekirdağ Çorlu ve Çanakkale takımlarına kaybederek turnuvadan 3. olarak son erdi. Tüm sporcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür ederiz, bundan sonraki turnuvalarda başarılar dileriz.

Voleybol Şube Yönetimi

Turnuva Fotoğraf Galerisi

Yıldız Kız takımımız, Tekirdağ’daki düzenlenen Türkiye Şampiyonası Grup müsabakasında, ikinci müsabakasında Çorlu belediyesi Spor Kulübü’ne 3-0’lık skor ile kaybetti.

Turnuvanın iddialı ekibi Çorlu Belediye Spor Kulübü ile Türkiye şampiyonası Gruplarında karşılaşan takımımız, ilk maçın yorgunluğu ile rakibine karşı etkili bir oyun sergileyemeyerek müsabakadan 3-0 mağlubiyetle ayrıldı ve turnuvadan grup birinci olarak çıkma ihtimalini zayıflattı. Turnuvanın ikinci gününde takımımız, Kırklareli takımı ile karşılaşacak olup üçüncü gününde ise Çanakkale temsilcisi ile müsabakasını oynayarak turnuvayı bitirecektir.

Voleybol Şube Sorumlusu

Yıldız Kız takımımız, Tekirdağ’daki düzenlenen Türkiye Şampiyonası Grup müsabakasında, Edirne Avrupa Yıldızları Spor Kulübü’nü 3-0 geçerek günün ikinci maçına hazırlık yapıyor.

Türkiye Şampiyonası Grup müsabakasında yıldız kız takımımız, Edirne temsilcisi Avrupa Yıldızları Spor kulübü takımını 14.04.2023 tarihinde 3-0 yenerek şampiyonaya galibiyetle başladı. Günün ikinci ve önemli maçı için hazırlıkları yapmaya başladı. Takımımızı tebrik eder ikinci müsabakasında başarılar dileriz.

Voleybol Şube yönetimi

İki sezondur, A Bayan takımımıza sponsorluk anlamında desteklerini esirgemeyen Göz Nurunu Koruma Vakfı Bayrampaşa Göz Hastanesine teşekkür ederiz.

Kulübümüzün A Bayan takımı sponsorluğunu iki sezon üstlenen, Göz Nurunu Koruma Vakfı Bayrampaşa Hastanesine katkı ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Ayrıca Göz Vakfı dergisinde kulübümüzün voleybol branşındaki A Bayan Takımı bilgisini yer verdikleri için ayrıca teşekkür ederiz.

Voleybol Şube Yönetimi

Yıldız Kız takımımız, Tekirdağ Çorlu’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Grubundaki rakipleri belli oldu.

Yıldız kız voleybol takımımızın Tekirdağ Çorlu’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Grup müsabakasındaki rakipleri belli oldu.

Türkiye Şampiyonası Gruplarındaki takımlar:

  1. Edirne – Avrupa Yıldızları Spor Kulübü
  2. Tekirdağ – Çorlu Belediye Spor Kulübü
  3. Kırklareli –
  4. Çanakkale – Çanakkale Belediye Spor Kulübü
  5. İstanbul – Bizimkent Spor Kulübü

Turnuvadaki tüm takımlara başarılar dileriz.

Voleybol Şube Yönetimi

Minik Takımlarımız, İstanbul Mini Voleybol Ligi’nde ilk maçlarına çıktılar. Lige 6 takım ile katılan kulübümüze ve diğer takımlara başarılar dileriz.

Bizimkent Spor Kulübü Yarışma Mini Voleybol takımlarımızdan olan Bizimkent – F ve Bizimkent – D takımlarımız sezonun ilk müsabakalarına 11-12 Şubat 2023 tarihi itibari ile Osman Solakoğlu Spor Salonu’nda çıktılar.

Bizimkent – D takımımız ilk müsabakasında, Kartaltepe Bakırköy SK’ne iki seti de 25-23 olarak kaybederken ikinci müsabakasında Eczacıbaşı -b takımına kaybetti.

Bizimkent – F takımımız ise çıktığı ilk müsabakadan Yeni yapı – C takımına 2-0 kaybederek sezona başladı. Takımlarımıza bundan sonraki müsabakalarında başarılar dileriz.

Voleybol Şube Yönetimi

Müsabaka Programını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

SALON DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU!!!!

Kurulduğu 2012 mayıs ayından itibaren Bizimkent İlkokulu Spor Salonu’nda çalışmalarını yapan kulübümüz, ilkokulun güçlendirme kararı sonrasında Borusan Asım Kocabıyık MTAL Spor Salonu ile Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu Spor Salonu’nda çalışmalarına devam ediyor.

Borusan Asım KOCABIYIK MTAL Spor Salonu, çalışma yapan takımlarımız;

  1. Küçük – A Takımı ( Pazartesi – Cuma günleri – 19.00/20.30 arası)
  2. Küçük – B Takımı ( Pazartesi – Cuma günleri – 19.00/20.30 arası)
  3. Midi – A Takımı ( Pazartesi – Cuma günleri – 17.30/19.00 arası)
  4. Midi – B Takımı ( Pazartesi – Cuma günleri – 17.30/19.00 arası)
  5. Minik (A-B-C) Takımları (Cumartesi – Pazar Günleri / 08.45-10.00 arası)
  6. Minik (D-E-F) Takımları (Cumartesi – Pazar Günleri / 10.00-11.00 arası)
  7. Şenlik Mini Voleybolu Takımları (Cumartesi – Pazar Günleri / 11.00-12.00 arası)
  8. Spor Okulu Grubu (Cumartesi – Pazar Günleri / 11.00-12.00 arası)

Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu Spor Salonu, çalışma yapan takımlarımız;

  1. Yıldız Takım (Pazartesi – Çarşamba günleri / 20.30-22.00 arası)
  2. Küçük Gelişim Takımı (Cumartesi-Pazar Günleri / 19.00-20.15 arası)
  3. Yıldız Gelişim Takımı (Cumartesi-Pazar Günleri / 20.15-21.45 arası)

Voleybol şube Yönetimi

İstanbul Yarışma Mini Voleybol Ligi’ne kulübümüz 6 takım ile karşılaşırken, takımlarımızın grupları ve rakipleri çekilen kur’a ile belli oldu. Takımlarımıza başarılar dileriz.

Kulübümüz, İstanbul Yarışma Mini Voleybolu Ligi’ne 6 takım ile katılmış olup takımlarımızın rakipleri çekilen kur’a ile belirlenmiştir. Takımlarımızı çalıştıran O. Deniz ŞAFAK koordinatörlüğündeki antrenörlerimize ve takımlarımıza güzel bir lig sezonu dileyerek başarılar dileriz.

Yarışma Mini Voleybol Takımlarımızı grupları ve rakipleri aşağıda belirtildiği gibidir.

Voleybol Şube Yönetimi

Yıldız Gelişim Takımımız, sezonun son maçında 08.03.2023 tarihinde Sarıyer SS. Atakent Elit Kampüs ile oynadığı maçı 3-0 kaybetti ve sezonu tamamladı.

Kulübümüzün 2022-2023 sezonunda, Yıldız Gelişim Takımımız, İstanbul Ligi mücadelesinde bizleri temsil ettikleri için teşekkür ederiz. Her geçen gün kendilerini geliştirerek daha iyi mücadele eden Yıldız Gelişim Takımımız, sezonun son maçında 08.03.2023 tarihinde Sarıyer SS. Atakent Elit Kampüs ile oynadığı maçı 3-0 kaybetti ve sezonu tamamladı.

Katılım amacı ile bireysel eksikliklerini geliştirerek, saha içinde takım olmanın ve bunun için her türlü mücadeleyi vermenin güzel örneklerini sergileyen takımımız amacına ulaşarak güzel bir sezon geçirmiş olmanın gururu ile sezonu tamamlıyor ve bundan sonra yapılacak seçme ile önümüzde sezon için diğer takımlarımız da oynamaları için gerekli çabalarını artıracaklarını ve iyi bir seviyeye gelecekleri umut etmekteyiz. Takımımıza, sporcularımıza ve teknik ekibimize göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Voleybol Şube Yönetimi

Küçük Gelişim takımımız, 05.03.2023 tarihinde oynadığı İstanbul Gelişim Ligi müsabakasında Atakent Elit Kampüs takımına 2-0’lık skorla mağlup oluyor ve Sezonu bitiriyor.

Kulübümüzün yaşları daha çok 2010-2009 doğumlu sporcularından oluşan, İstanbul Küçük Kızlar Gelişim Ligi’nde mücadele eden Küçük Gelişim takımımız, 05.03.2023 tarihinde oynadığı İstanbul Gelişim Ligi müsabakasında Atakent Elit Kampüs takımına 2-0’lık skorla mağlup oluyor ve Sezonu bitiriyor.

Kendilerini bireysel gelişimlerine katkı sunmak amacı ile lige kattığımız takımımız, oynadığı ilk müsabakadan itibaren büyük bir gelişim kaydederek amacına ulaşmıştır. Takımımıza ve sporcularımıza bundan sonraki turnuvalarda edinmiş oldukları tecrübeleri uygulayacaklarına ve kendilerini daha iyi geliştireceklerine inancımız tamdır. Takımımız da mücadele eden bütün sporcularımızı tebrik eder ve bizleri en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ederiz.

Voleybol Şube Yönetimi

Türkiye 06 Şubat 2023 tarihindeki deprem sonrası yaşadığı acı ve üzüntüleri sonrası el birliği ile normalleşme yoluna girerken, voleybol ise tüm liglerde sezona devam ediyor.

Tüm Türkiye’yi derinden sarsan ve ülkemiz insanlarının el birliği ile 06 Şubat 2023 tarihinde yaşadığı üç önemli merkezdeki depremlerin sonrasında yaralarını sarmaya başladı. Ülkemiz insanlarının göstermiş olduğu bu önemli dayanışma ile her anlamda ve alanda yaptığı destekler ile depremin insanlarımız üzerindeki olumsuz etkisini azaltmaya devam etmektedir. Allah bir daha böyle büyük bir acıyı bizlere yaşatmasın.

Depremin etkisinin büyüklüğünü anlatmaya gerek olmadığı gibi, halkımızın dayanışmasındaki büyüklüğü de ifade etmeye kelimeler yetmez. Deprem anından ve sonrasında, bütün insanlar her türlü imkanlarını kullanarak yardımlaşma yaparken depremin üzücü etkisi de her şeyi etkilediği gibi spora da büyük bir darbe vurdu. Her branştan sporcu, antrenör, hakem gibi bir çok canımızın aramızdan ayrıldığı deprem sonrası yeniden spor müsabakaları başlasa da hayatını kaybeden insanların anısını her zaman ülkemiz, hatırlayacaktır. Spor faaliyetlerinin durduğu, yaşamın felç olduğu o günleri Allah bir daha güzel ülkemize yaşatmasın. Ölen bütün insanlarımıza Allah’tan rahmet, kalan ailelerine de baş sağlığı dilyoruz.

Ayrıca Kıbrıs’tan ülkemize gelen güzel insanlar olan genç voleybolcularımızın da anılarını her zaman yüreğimizde hissederek, onları yalnız bırakmayacağımızı ifade etmek istiyorum. Bütün sporcu kardeşlerimizin ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Başın sağ olsun Kıbrıs, Başın sağ olsun Türkiyem…

Başarıya Giden Yolda Haydi! Sen de Katıl Bize….